031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Loredana Pandele locuiește alături de părinții săi și de cei 8 frați într-o casă modestă din satul Scrioaștea, Teleorman.  

Loredana este în clasa a IV-a și își dorește să devină polițistă. Este una dintre cele mai bune eleve din clasă și, în ciuda dificultăților materiale, fata a reușit să obțină rezultate excelente la învățătură și Premiul I în fiecare an.

Posibilitățile materiale ale familiei sale sunt reduse, de aceea Loredana are nevoie de ajutorul comunității pentru a putea să înceapă, cu toate cele necesare, un nou an școlar. 

O putem ajuta cu rechizite, cărți, haine și bani. 

Familia Pandele are 9 copii şi un venit lunar de aproape 1.000 de lei.  Părinții Loredanei luptă cu greutățile în fiecare lună și abia pot face față cheltuielior. Pentru a-și trimite toți copiii la școală, în 2016, familia Pandele a fost nevoită să facă un împrumut de 1800 de lei. Familia trăiește din împrumut în împrumut. Copiii cresc şi nu mai au spaţiu pentru haine si rechizite, şi trebuie să mai construiască o cameră.

În ajutorul familiei Pandele a venit profesorul Dan Voiculescu. Prin intermediul fiicei sale, Corina, acesta le-a trimis copiilor cărți, dulciuri, obiecte de mobilier, iar părinților le-a dat posibilitatea de a-şi achita împrumutul la bancă.

Și tu o poți ajuta pe Loredana. Click aici daca vrei sa o sprijini.