031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Alexandra are 12 ani și se confruntă cu o problemă majoră, care i-a umbrit viața: mama sa adoptivă are cancer în faza terminală. I-a mai rămas foarte puțin de trăit. Alexandra a fost adoptată la scurt timp după naștere de către soții Cepelovici din Curtea de Argeș, care au încercat să îi ofere ce-i mai bun, însă posibilitățile lor sunt limitate. Fetița are note bune la școală, însă situația familiei îi afectează rezultatele.

Alexandra este pasionată de matematică. Își dorește să devină asistentă medicală sau farmacistă, pentru a putea ajuta oamenii bolnavi.

Locuința: Familia Cepelovici locuiește într-o casă, proprietate personală, formată din două camere, bucătărie și baie, racordată la rețeaua de gaze naturale, apă curentă și electricitate. Imobilul este situat între centru și periferie, distanța până la școală se poate parcurge cu un mijloc de transport în comun. 

Veniturile familiei sunt modeste, alcătuite din: indemnizația de handicap în cuantum de 272 lei, pensia de invadilitate cumulată cu indemnizația de însoțitor, însumând aproximativ 1200 lei, cărora li se adaugă alocația de stat a copilului, în valoare de 84 lei. În timp ce mama Alexandrei este pe moarte, tatăl a fost nevoit să renunțe la locul de muncă stabil, în prezent lucrând ocazional.

Alexandra a primit ajutor din partea unor prieteni care doresc să rămână anonimi. Fetiței i-au fost transmise mai multe sume de bani, care o vor ajuta să înceapă noul an școlar cu încredere. 

Click aici dacă vrei să o ajuți si tu pe Alexandra.