031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Paula este o fetiță ambițioasă, a terminat clasa întâi și este premiantă. Deja a descoperit cu pasiune universul cărților, îndrumată fiind de mama sa. Aceasta din urmă încearcă să alcătuiască o bibliotecă pentru cei cinci copii ai săi, din cărți vechi. În prezent, biblioteca însumează 300 de volume.

Haideți să îi facem o bucuriei Paulei și familiei sale și să le oferim cărți, rechizite, hăinuțe și alte lucruri necesare la început de an școlar! Paula are nevoie de implicare din partea comunității. 

Familia Andrei (sat Bădiuți, comuna Ștefănești Botoșani) are 5 copii, cel mai mare de 10 ani și cel mai mic de doar câteva luni. Momentan, aceștia locuiesc alături de mama lor, într-o casă sărăcăcioasă formată din doar două camere, casa bunicii mamei. Tatăl copiilor a plecat, de câteva luni, la muncă în Germania, ca să își poată întreține familia. Ancuța Andrei, mama copiilor, este cea care are grijă de copii și de gospodărie. Femeia a fost toata viața pasionată de lectură și le cumpără copiilor cărți vechi pentru o bibliotecă, sperând ca micuții să îi moștenească fascinația pentru citit. Își dorește mult ca ei să poată urma o facultate, deoarece ea nu a avut această posibilitate. Ancuța Andrei a renunțat la Facultatea de Matematică pentru că nu și-a permis să se întrețină. Ea nu își dorește să își vadă copiii într-o situație similară, de aceea luptă din răsputeri pentru ei și pentru dreptul lor la educație.

Și tu o poți ajuta pe Paula.  Click aici dacă vrei să o sprijini.