031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Raluca este elevă în clasa a V-a. Până în prezent, a obținut doar note mari și premiul I, la finalul fiecărui an școlar. Este pasionată de lectură și este talentată la pictură, una dintre lucrările sale fiind premiată în cadrul unui concurs și, ulterior, expusă. Raluca merge cu plăcere la școală, deoarece a înțeles că doar dacă prin educație își poate oferi un viitor mai bun. 

Raluca are nevoie de rechizite, cărți și haine, pentru a putea să înceapă un nou an școlar. Mai mult decât atât, părinți săi au nevoie de materiale de construcție, pentru a-și putea reface casa degradată.

Familia Racoti este compusă din cei doi părinți și cei trei copii ai lor – un băiat de 18 ani, o fată de 12 ani și încă o fată de 3 ani. Aceștia trăiesc într-o casă formată dintr-un dormitor și o bucătărie. Condițiile lor de trai sunt foarte modeste: când plouă apa pătrunde prin acoperiș și foarte greu fac față cheltuielilor. Prioritățile familiei ar fi reparația acoperișului și construcția unei noi camere. Tatăl este salariat și lucrează la serviciul de Salubritate din Turda, având un salariu de 800 lei, iar mama lucrează ocazional, pentru 50 lei/săptămână.

Sunt zile în care nu au ce le da copiilor să mânancel. Au nevoie de rechizite, haine și toate cele necesare copiilor la școală. 

Și tu o poți ajuta pe Elena.  Click aici dacă vrei să o sprijini.