031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Andrei este un elev silitor, cu rezultate deosebite pe plan școlar. În octombrie 2016, Lenuța, mama lui Andrei, a descoperit că acesta are un talent deosebit la muzică, plăcându-i să cânte muzică folclorică. Băiatul face naveta de trei ori pe săptămâna la Vaslui, pentru a lua ora de canto, fiecare drum constându-l 7 lei. A participat la un concurs de muzică folclorică, dar fiecare participare este foarte costisitoare (taxe de înscriere, costume, drum etc).

Familia este compusă din trei membri, mama și cei doi băieți ai săi. Tatăl copiilor i-a abandonat după ce Lenuța Stan s-a îmbolnăvit de cancer, în anul 2014. De atunci, situația familiei este din ce în ce mai grea, singurele venituri în casă fiind pensia de boală a mamei, de 500 lei, și bursa băiatului cel mare care este la o școală profesională și termină anul acesta. 

Cea mai mare nevoie a acestei familii în acest moment ar fi un ajutor financiar pentru transportul copiilor. Andrei își dorește dacă un costum popular, pentru a putea participa la concursuri, și are mare nevoie de rechizite și cărți pentru noul an școlar.

Și tu îl poți ajuta pe Andrei.  Click aici daca vrei să îl sprijini.