031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Emanuel este elev în clasa a V-a la Școala Gimnazială Carol I. Chiar dacă rezultatele sale la învățătură nu sunt dintre cele mai bune, Emanuel este un copil energic, foarte activ și pasionat de sport. Împovărată fiind de greutăți, mama sa nu are posibilitatea să îi ofere lui Emanuel șansa la o pregătire sportivă, însă băiețelul spera ca, pe viitor, visul lui să poată prinde mai mult contur. Emanuel este înțelegător și știe prin ce greutăți trece mama lui ca să aibă ce să le pună pe masă celor cinci copii, de aceea o ajută cum poate. Când situația o cere, Emanuel are grijă singur de Magdalena, mezina familiei.

Și tu îl poți ajuta pe Emanuel!  Click aici dacă vrei să îl sprijini.

Familia Baldovin este alcătuită din Ioana și cei cinci copii ai săi. Împreună, aceștia înfruntă greutățile vieții, după ce femeia a fost nevoită să divorțeze de un soț violent, ca să scape de sub teroare. Lucrurile au degenerat într-atât încât femeia a trebuit chiar să solicite un ordin de protecție, pentru a-l ține la distanță pe tatăl foarte agresiv și pentru a-i apăra pe copii.

După ce și-a luat inima în dinți și a părăsit locuința conjugală alături de cei cinci copii, trei băieți și două fete, Ioana s-a îndreptat către un centru maternal, unde a reușit să stea o perioadă, atât cât să își poată pună ordine în gânduri.

În prezent, cei șase membri ai familiei Baldovin locuiesc într-o casă cu două camere, pusă la dispoziție de către o familie generoasă care a înțeles situația dificilă prin care trece familia. Singurul venit al familiei Baldovin constă în alocațiile copiilor. În contul banilor de chirie, mama copiilor și-a luat angajamentul să muncească pentru proprietari.

Familia Baldovin are nevoie de ajutorul nostru. Îi putem veni în întâmpinare cu: rechizite, haine, materiale de pictură, echipamente sportive, bani sau chiar cu un loc de muncă pentru fiul cel mare.