031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Mihaela este în clasa a V-a la Școala Gimnazială Carol I și învață bine. Mama ei este convinsă că, dacă Mihaela ar avea toate rechizitele necesare, și rezultatele ei la învățătură ar fi mai bune. Fata are o pasiune pentru pictură, capitol la care se aseamănă fratelui mai mare, Marius. Ba chiar și-ar dori să urmeze un liceu de profil, însă situația materială curentă a familiei face aproape imposibil acest vis, întrucât banii pentru materialele necesare și pentru pregătirea suplimentară lipsesc.

Poate că, dacă punem mână de la mână, imposibilul ar deveni posibil, iar visul s-ar transforma în plan. Mihaela are nevoie de ajutorul nostru, ca să aibă toate rechizitele, cărțile, hăinuțele și cele necesare unei educații satisfăcătoare, cu note din ce în ce mai bune.

Și tu o poți ajuta pe Mihaela!  Click aici dacă vrei să o sprijini.

Familia Baldovin este alcătuită din Ioana și cei cinci copii ai săi. Împreună, aceștia înfruntă greutățile vieții, după ce femeia a fost nevoită să divorțeze de un soț violent, ca să scape de sub teroare. Lucrurile au degenerat într-atât încât femeia a trebuit chiar să solicite un ordin de protecție, pentru a-l ține la distanță pe tatăl foarte agresiv și pentru a-i apăra pe copii.

După ce și-a luat inima în dinți și a părăsit locuința conjugală alături de cei cinci copii, trei băieți și două fete, Ioana s-a îndreptat către un centru maternal, unde a reușit să stea o perioadă, atât cât să își poată pună ordine în gânduri.

În prezent, cei șase membri ai familiei Baldovin locuiesc într-o casă cu două camere, pusă la dispoziție de către o familie generoasă care a înțeles situația dificilă prin care trece familia. Singurul venit al familiei Baldovin constă în alocațiile copiilor. În contul banilor de chirie, mama copiilor și-a luat angajamentul să muncească pentru proprietari.

 Familia Baldovin are nevoie de ajutorul nostru. Îi putem veni în întâmpinare cu: rechizite, haine, materiale de pictură, echipamente sportive, bani sau chiar cu un loc de muncă pentru fiul cel mare.