031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Sara este elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Sfântul Apostol Andrei și învață foarte bine. Ambiția de a avea rezultate bune la învățătură s-a îmbinat frumos cu pasiunea pentru muzică și, în mod particular, pentru chitară. Sara a început să ia lecții de chitară, în urmă cu un an. Plăcerea pe care o simte atunci când cântă la instrument i se citește pe chip, după cum mărturisește cu mândrie mama sa. Fetița este încurajată și susținută de către profesorul de chitară, care a văzut mult potențial în ea. 

Ar fi nedrept ca o fata ca Sara să își irosească talentul din cauza greutăților materiale. Noi o putem ajuta să reușească în viață. Sara are nevoie de rechizite, astfel încât să poată începe, fără dificultăți, noul an școlar. Sara își dorește să își poată continua fără probleme și cursurile de muzică, de altfel, costisitoare.

Și tu o poți ajuta pe Sara. Click aici dacă vrei să o sprijini!

Familia Armeanu are 6 membri – părinții și cei patru copii, două fete și doi băieți de vârste apropiate. Familia trece printr-o perioadă dificilă, fiind nevoită să se descurce doar din alocațiile copiilor, alocația de suținere a familiei și salariul mamei. Tatăl se află, de ceva timp, în căutarea unui loc de muncă, însă șansele nu i-au surâs încă. Locuința familiei are doar două camere mici, spațiu insuficient pentru doi adulți și patru copii care cresc și au nevoie de mai mult confort. În casă nu există curent electric, dar nu și alte utilități. Familia Armeanu are nevoie să le asigure copiilor toate cele necesare pentru începerea noului an școlar, de la rechizite și cărți, la haine și încălțăminte nouă.

Ne dorim să îi putem ajuta și te vrem „complice” în planul nostru.