031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Veronica este în clasa a V-a și, dacă ar putea, și-ar petrece întreaga zi citind. În timp ce alți copii de vârsta ei se gândesc la telefoane mobile și tablete, Veronica are o pasiune fomidabilă pentru cărți. Dragostea de cunoaștere se reflectă în rezultatele excelente pe care fata le obține la școală.

 

Veronica nu este singură la părinți. Ea mai are o soră mai mică și își dorește tot ce este mai bun pentru aceasta, pe plan educațional. De aceea, cu optimism și fără ezitare, Veronica are grijă să își ajute surioara să învețe și ea cu spor, ca să aibă numai note de 10.

Familia Teodorescu muncește din greu pentru a le asigura fetițelor un trai decent. În pofida greutăților, școala si educația copilelor sunt prioritare pentru părinți, dar situația acestor oameni nu este tocmai ușoară. Veniturile familiei sunt alcătuite din ajutorul social primit de la stat, din alocațiile fetelor și din banii pe care soții Teodorescu reușesc să îi producă, lucrând cu ziua prin sat. Noi le putem veni în ajutor…Veronica are nevoie de rechizite, haine și orice ar putea să îi oferă un pic de confort. Din toamnă, fata își dorește să înceapă, fără griji, noul an școlar. Putem să îi împlinim dorința!

Și tu o poți ajuta pe Veronica. Click aici dacă vrei să o sprijini.