031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Cel mai mare dintre frații Oroșanu are 18 ani și este elev în clasa a XI-a, în cadrul Liceului Tehnologic Auto. Își dorește să învețe și să meargă la o facultate, însă planul lui se întinde pe termen lung. Întâi, Bogdan și-a propus să se angajeze, la finalul liceului, pentru a putea să se întrețină la facultate, fiind conștient că mama sa nu îi poate susține studiile.

Bogdan are nevoie să ajungă în ultimul an de liceu cu toate cele necesare. Împreună îl putem ajuta cu haine, cărți, rechizite și să îi mai ștergem din povara pe care o poartă în suflet, atunci când se gândește, cu intertitudine, la propriul său viitor.

Și tu îl poți ajuta pe Bogdan!  Click aici dacă vrei să îl sprijini.

Familia Oroșanu – Curtea de Argeș

Alocațiile de stat, alocația de susținere a familiei și pensiile de urmaș ale copiilor – acestea sunt veniturile din care trebuie să trăiască cei șapte membri ai familiei Oroșanu, șase copii și mama lor, după ce tatăl acestora a murit în 2014. Acum, familia Oroșanu supraviețuiește în condiții de neimaginat. Șapte persoane se înghesuie în locuința formată dintr-o singură cameră și un hol, spațiu în care familia își desfășoară toate activitățile: de la prepararea și servirea hranei, la activități educative, recrative și de igiena corporală. Casa dispune de curent electric iar apa este furnizată cu ajutorul unei pompe situate în curtea casei. Spațiul nu este racordat la rețeaua de gaze naturale și nu are canalizare, în timp ce grupul sanitar se află la câțiva metri de casă. În aceste condiții dificile, șase copii de vârste variate trebuie să învețe, să citească, să crească și să se pregătească pentru viață. Hai să le dăm o mână de ajutor, pentru a le ușura existența!