031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

David, mezinul familiei Armeanu, este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială Sfântul Apostol Andrei din Curtea de Argeș. Băiețelul are rezultate bune la școală, însă este încă prea mic pentru a-și fi găsit vocația. El nu are, deocamdată, un hobby notabil sau o preocupare care să îi capteze atenția, în afara orelor de școală.

David este un copil activ și adoră să facă mișcare și să se joace. Are tot viitorul în față, dar greutățile vieții și lipsurile financiare ale familiei ar putea să îi umbrească șansele și evoluția. Împreună îl putem ajuta pe David cu: rechizite, cărți, haine – toate sunt binevenite! Să nu îl lăsăm să simtă, pe pielea lui, tot ce este mai greu în viață, de la o vârstă atât de fragedă…

Familia Armeanu are șase membri – părinții și cei patru copii, respectiv două fete și doi băieți de vârste apropiate. Familia trece printr-o perioadă dificilă, fiind nevoită să se descurce doar din alocațiile copiilor, alocația de suținere a familiei și salariul mamei. Tatăl se află, de ceva timp, în căutarea unui loc de muncă, dar fără succes. Locuința familiei este alcătuită din două camere mici, spațiu insuficient pentru doi adulți și patru copii care cresc și care au tot mai mare nevoie de confort. În casă există curent electric, dar nu și alte utilități. Familia Armeanu are nevoie să le asigure copiilor toate cele necesare pentru începerea noului an școlar – de la rechizite și cărți, la haine și încălțăminte nouă. Ne dorim să îi putem ajuta și te vrem „complice” în planul nostru.

Click aici daca vrei să il ajuți pe David.