031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Poate că dacă ar fi trăit o viață mai blândă, Ionela ar fi avut șansa să devină dansatoare sau cântăreață. Din păcate, deși cochetează cu aceste preocupări artistice, fata nu are posibilitatea să le exploreze pe deplin și nici motivația să le urmeze constant. Greutățile materiale și piedicile pe care le întâmpină o demotivează în activitatea sa, Ionela neavând cele mai bune rezultate nici la școală. Chiar și așa, mama sa este mulțumită de ea și o încurajează, dorindu-și tot ce este mai bun pentru fetiță.

 Nu îi putem impune performanțe deosebite peste noapte, însă i-am putea schimba destinul prin contribuțiile noastre.  O poți ajuta pe Ionela – orice mic sprijin, fie el financiar sau material (rechizite, cărți, haine) reprezintă o mână întinsă către fată.

Și tu o poți ajuta pe Ionela! Click aici dacă vrei să o sprijini.

Familia Oroșanu – Curtea de Argeș

Alocațiile de stat, alocația de susținere a familiei și pensiile de urmaș ale copiilor – acestea sunt veniturile din care trebuie să trăiască cei șapte membri ai familiei Oroșanu, șase copii și mama lor, după ce tatăl acestora a murit în 2014. Acum, familia Oroșanu supraviețuiește în condiții de neimaginat. Șapte persoane se înghesuie în locuința formată dintr-o singură cameră și un hol, spațiu în care familia își desfășoară toate activitățile: de la prepararea și servirea hranei, la activități educative, recrative și de igiena corporală. Casa dispune de curent electric iar apa este furnizată cu ajutorul unei pompe situate în curtea casei. Spațiul nu este racordat la rețeaua de gaze naturale și nu are canalizare, în timp ce grupul sanitar se află la câțiva metri de casă. În aceste condiții dificile, șase copii de vârste variate trebuie să învețe, să citească, să crească și să se pregătească pentru viață. Hai să le dăm o mână de ajutor, pentru a le ușura existența!