031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Naomi învață, precum frații ei mai mari, la Școala Gimnazială Sfântul Apostol Andrei din Curtea de Argeș și are rezultate bune la învățătură, în pofida greutăților. Naomi nu ar vrea să înceapă anul școlar fără lucrurile și rechizitele necesare. În secret, fata și-ar dori să învețe să cânte la vioară, dar părinții nu își permit să îi cumpere instrumentul muzical visat și nici să îi plătească niște de profil. Așadar, pentru Naomi, visul muzical este de neatins.

Naomi are nevoie de ajutorul nostru. Orice mică donație este esențială pentru Naomi, indiferent dacă este vorba despre bani, rechizite, cărți, hainuțe sau, de ce nu, o vioară care să o ajute pe fată să pătrundă în tainele muzicii. 

Familia Armeanu are șase membri – părinții și cei patru copii, respectiv două fete și doi băieți de vârste apropiate. Familia trece printr-o perioadă dificilă, fiind nevoită să se descurce doar din alocațiile copiilor, alocația de suținere a familiei și salariul mamei. Tatăl se află, de ceva timp, în căutarea unui loc de muncă, dar fără succes.

Locuința familiei este alcătuită din două camere mici, spațiu insuficient pentru doi adulți și patru copii care cresc și care au tot mai mare nevoie de confort. În casă există curent electric, dar nu și alte utilități.

Familia Armeanu are nevoie să le asigure copiilor toate cele necesare pentru începerea noului an școlar – de la rechizite și cărți, la haine și încălțăminte nouă.

Ne dorim să îi putem ajuta și te vrem „complice” în planul nostru.

Click aici daca vrei să o ajuți pe Naomi.