031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Samuel este elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Sfântul Apostol Andrei și se poate mândri cu multe rezultate bune la școală. Precum sora lui, și Samuel cântă la un instrument muzical – o orgă, însă, potrivit mamei sale, nu pune la fel de multă pasiune. Samuel are nevoie de motivație, ca să își poată explora mai bine latura artistică, să își dea seama dacă i se potrivește și dacă își dorește să urmeze cu adevărat această cale.  

Pentru a putea ține pasul cu ceilalți colegi, Samuel trebuie să înceapă noul an școlar cu toate rechizitele și cărțile necesare. Noi îl putem ajuta să aibă rechizite și tot ce are nevoie, inclusiv hăinuțe și încălțăminte nouă, demne de un băiețel silitor ca el.

Familia Armeanu are șase membri – părinții și cei patru copii, respectiv două fete și doi băieți de vârste apropiate. Familia trece printr-o perioadă dificilă, fiind nevoită să se descurce doar din alocațiile copiilor, alocația de suținere a familiei și salariul mamei. Tatăl se află, de ceva timp, în căutarea unui loc de muncă, dar fără succes. Locuința familiei este alcătuită din două camere mici, spațiu insuficient pentru doi adulți și patru copii care cresc și care au tot mai mare nevoie de confort. În casă există curent electric, dar nu și alte utilități. Familia Armeanu are nevoie să le asigure copiilor toate cele necesare pentru începerea noului an școlar – de la rechizite și cărți, la haine și încălțăminte nouă. Ne dorim să îi putem ajuta și te vrem „complice” în planul nostru.

Click aici daca vrei să-l ajuti pe Samuel.