031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Radu Vasilenco este elev în clasa a X-a, în cadrul Liceului Tehnologic Transporturi Căi Ferate din Galați – profil electronică automatizări. Băiatul își dorește să urmeze o facultate cu profil de electronică, de aceea el se concentrează să obțină rezultate cât mai bune la școală.

Radu are nevoie, alături de familia sa, de materiale de construcție pentru reabilitarea casei afectate de incendiu, în luna mai a acestui an.

Și tu îl poți ajuta pe Radu. Click aici dacă vrei să îl sprijini!

Familia Vasilenco (Galați)

Familia Vasilenco, formată din Mihaela și cei din doi fii ai săi ( de 16 și 18 ani), a avut parte de cea mai aspră încercare a vieții, în luna februarie 2017, când un incendiu devastator le-a distrus o mare parte din locuință. Înainte de incendiu, casa familiei se afla încă în construcție, femeia făcând un împrumut la bancă pentru a finaliza lucrările. Planurile femeii au fost date peste cap, în momentul incendiului. În urma evenimentului nefast, cei trei membri ai familiei Vasilenco au fost găzduiți într-un intrenat al unui liceu, iar la finalul lunii mai au fost nevoiți să plece de acolo.

Venitul familiei Vasilenco nu depășește suma de 1000 de lei, salariul mamei și alocațiile băieților. Cu sprijinul colegilor de liceu și al unor persoane din comunitate, acoperișul casei afectate a fost înlocuit. Casa a fost racordată la apă curentă și energie electrică, astfel încât să redevină, parțial, un spațiu locuibil, până când va fi construită în totalitate.

Familia are mare nevoie de ajutorul comunității, pentru refacerea construcției casei. Sunt necesare: uși, ferestre, materiale de construcție pentru finisaje interioare și mobilă pentru camera băieților.

Chiar și în această situație extrem de complicată, educația băieților rămâne prioritară, potrivit declarațiilor mamei. Aceștia se ambiționează să termine cu bine liceul și să urmeze o facultate. Și în acest sens, ajutorul este binevenit. Tinerii au nevoie de rechizite, cărți și haine, pentru noul an școlar care va începe în toamnă.