031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Cosmin este fratele cel mare dintre cei cinci ai familiei Baldovin. Aflat la sfârșit de liceu, finalizându-și studiile la Seminarul Teologic Curtea de Argeș, Cosmin nu se mai gândește să își continue studiile. În schimb, și-a propus să se implice financiar în familie, să fie el bărbatul din casă, pentru a-și ajuta mama și frații mai mici. Motivația deciziei lui Cosmin vine din dragoste pentru familia sa, considerând că are întregime misiunea de a-și ajuta frățiorii. Cosmin și-a propus să se angajeze cât mai repede și se află în căutarea unui loc de muncă, fiind dispus să se implice în orice activitate. Băiatul are nevoie de ajutorul nostru, în acest demers.

Dacă ai posibilitatea să îl orientezi pe Cosmin către un loc de muncă potrivit pregătirii lui, nu ezita să o faci! El așteaptă nerăbdător această șansă. Dacă știi un loc de muncă unde crezi că s-ar descurca sau cunoști pe cineva care îl poate ajuta pe Cosmin să ofere o viață mai bună fraților săi, cu toții îți vor fi recunoscători!

Și tu îl poți ajuta pe Cosmin!  Click aici dacă vrei să îl sprijini.

Familia Baldovin este alcătuită din Ioana și cei cinci copii ai săi. Împreună, aceștia înfruntă greutățile vieții, după ce femeia a fost nevoită să divorțeze de un soț violent, ca să scape de sub teroare. Lucrurile au degenerat într-atât încât femeia a trebuit chiar să solicite un ordin de protecție, pentru a-l ține la distanță pe tatăl foarte agresiv și pentru a-i apăra pe copii.

După ce și-a luat inima în dinți și a părăsit locuința conjugală alături de cei cinci copii, trei băieți și două fete, Ioana s-a îndreptat către un centru maternal, unde a reușit să stea o perioadă, atât cât să își poată pună ordine în gânduri.

În prezent, cei șase membri ai familiei Baldovin locuiesc într-o casă cu două camere, pusă la dispoziție de către o familie generoasă care a înțeles situația dificilă prin care trece familia. Singurul venit al familiei Baldovin constă în alocațiile copiilor. În contul banilor de chirie, mama copiilor și-a luat angajamentul să muncească pentru proprietari.

Familia Baldovin are nevoie de ajutorul nostru. Îi putem veni în întâmpinare cu: rechizite, haine, materiale de pictură, echipamente sportive, bani sau chiar cu un loc de muncă pentru fiul cel mare.