031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Ștefania ajunge, din toamnă, în clasa a IV-a a Liceului Teoretic Băneasa (jud. Constanța). Este o fire comunicativă, cu drag de carte. Ștefania visează să călătorească și, în imaginația ei, a parcurs în lung și în lat toate colțurile lumii. Din păcate, visul ei este, practic, imposibil, fata chinuindu-se să facă față cheltuielilor pentru educație. Ștefania are ambiții mari, dar posibilități financiare reduse. Rămasă fără ambii părinți, Ștefania trăiește alături de bunica sa și de cele două surori, într-o casă modestă.

O putem ajuta cu bani, rechizite, haine, încălțăminte și/sau cărți. Îi putem da un motiv în plus să spere că lucrurile se vor schimba în viața ei, că va putea să învețe fără piedici și că în viitor va avea șansa să vadă lumea, așa cum visează.

Și tu o poți ajuta pe Ștefania. Click aici dacă vrei să o sprijini.

Elena (14 ani), Ștefania (10) și Georgiana (10) au trecut printr-o experiență cumplită: la vârste atât de fragede, ambii lor părinți au decedat. Această întâmplare nefastă le-a umbrit, invariabil, copilăria, nevoile apărute obligându-le să se maturizeze prematur. Bunica fetelor a refuzat să le îngreuneze și mai mult situația și nu le-a lăsat să meargă la orfelinat, chinuindu-se să le crească singură, cu doar 1000 de lei pe lună. Situația financiară foarte grea o împiedică pe bunică să se gândească la renovarea casei în care locuiește alături de fetițe, chiar dacă aceasta ar necesita reparații majore. Din fericire, în casă există curent electric și apă potabilă, însă condițiile de trai și confortul sunt minime.

Fetițele sunt implicate în treburile de zi cu zi și o ajută pe bunica lor în gospodărie, sunt foarte silitoare și au rezultate bune la școală, participând la numeroase concursuri. Din păcate, ele se descurcă foarte greu cu hainele, cărțile și rechizitele. Au nevoie de ajutor!

Aceste copile orfane așteaptă intervenții din partea unor oameni cu sufletul mare, pentru a putea începe un nou an școlar cu toate cele necesare!