031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Elena va începe din toamnă clasa a VIII-a și își dorește să își poată achiziționa rechizitele și cărțile de care are nevoie în această etapă a vieții sale. Noul an școlar va fi unul important și decisiv pentru ea, deoarece Elena se va hotărî către ce liceu să se îndrepte. Deocamdată, fata simte o povară nedreaptă – cea a lipsurilor financiare pe care nu dorește să le lase să stea în calea educației. Rămasă fără ambii părinți, Elena trăiește alături de bunica sa și de cele două surori, într-o casă modestă.

Elena este pasionată de sport și desen și, când are timp, îi place foarte mult să și-l petreacă în compania unei cărți bune. Fata și-a propus ca, în perioada verii, să participe la cursuri extrașcolare și să își îmbunătățească rezultatele și cultura generală. Deși intenția sa este lăudabilă, Elena nu poate nici măcar să spere la împlinirea dorinței sale, în momentul de față. Elena are nevoie de ajutorul nostru. Orice suport financiar sau material, de la rechizite și cărți, la încălțăminte și haine, îi vor fi mai mult decât utile!

Și tu o poți ajuta pe Elena. Click aici dacă vrei să o sprijini.

Elena (14 ani), Ștefania (10) și Georgiana (10) au trecut printr-o experiență cumplită: la vârste atât de fragede, ambii lor părinți au decedat. Această întâmplare nefastă le-a umbrit, invariabil, copilăria, nevoile apărute obligându-le să se maturizeze prematur. Bunica fetelor a refuzat să le îngreuneze și mai mult situația și nu le-a lăsat să meargă la orfelinat, chinuindu-se să le crească singură, cu doar 1000 de lei pe lună. Situația financiară foarte grea o împiedică pe bunică să se gândească la renovarea casei în care locuiește alături de fetițe, chiar dacă aceasta ar necesita reparații majore. Din fericire, în casă există curent electric și apă potabilă, însă condițiile de trai și confortul sunt minime.

Fetițele sunt implicate în treburile de zi cu zi și o ajută pe bunica lor în gospodărie, sunt foarte silitoare și au rezultate bune la școală, participând la numeroase concursuri. Din păcate, ele se descurcă foarte greu cu hainele, cărțile și rechizitele. Au nevoie de ajutor!

Aceste copile orfane așteaptă intervenții din partea unor oameni cu sufletul mare, pentru a putea începe un nou an școlar cu toate cele necesare!