031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Pe Georgiana o așteaptă, din toamnă, un an școlar nou. Fata va intra în clasa a IV-a, la Liceul Teoretic Băneasa (jud. Constanța). Ea își dorește să înceapă cu dreptul noua etapă a vieții sale. Altfel spus, să se bucure de tot ce are nevoie: rechizite, cărți și hăinuțe noi, lucruri importante pentru un copil de vârsta ei. Rămasă fără ambii părinți, Georgiana trăiește alături de bunica sa și de cele două surori, într-o casă modestă.

Când nu învață pentru școală, o ajută pe bunica la treaba în casă și îi place foarte mult să picteze. Pasiunea ei pentru artă oferă culoare vieții sale și, parcă, îi mai ia de pe umeri povara sărăciei. O putem ajuta cu bani, rechizite, haine, încălțăminte și/sau cărți și, de ce nu, cu materiale pentru pictură. Georgiana își dorește să poată picta acasă și să aibă acuarele, pensule și hârtie.

Și tu o poți ajuta pe Georgiana. Click aici dacă vrei să o sprijini.

Elena (14 ani), Ștefania (10) și Georgiana (10) au trecut printr-o experiență cumplită: la vârste atât de fragede, ambii lor părinți au decedat. Această întâmplare nefastă le-a umbrit, invariabil, copilăria, nevoile apărute obligându-le să se maturizeze prematur. Bunica fetelor a refuzat să le îngreuneze și mai mult situația și nu le-a lăsat să meargă la orfelinat, chinuindu-se să le crească singură, cu doar 1000 de lei pe lună. Situația financiară foarte grea o împiedică pe bunică să se gândească la renovarea casei în care locuiește alături de fetițe, chiar dacă aceasta ar necesita reparații majore. Din fericire, în casă există curent electric și apă potabilă, însă condițiile de trai și confortul sunt minime.

Fetițele sunt implicate în treburile de zi cu zi și o ajută pe bunica lor în gospodărie, sunt foarte silitoare și au rezultate bune la școală, participând la numeroase concursuri. Din păcate, ele se descurcă foarte greu cu hainele, cărțile și rechizitele. Au nevoie de ajutor!

Aceste copile orfane așteaptă intervenții din partea unor oameni cu sufletul mare, pentru a putea începe un nou an școlar cu toate cele necesare!