031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Magdalena este mezina familiei Baldovin și învață la clasa pregătoare. Fetița are nevoie de rechizite, haine și materiale pentru a începe un nou an școlar cu toate cele necesare, așa cum este de dorit în noua etapă a vieții ei. Magdalena beneficiază de grija și de atenția fraților mai mari, în special de atenția lui Emanuel care, atunci când poate, vine în întâmpinarea nevoilor micuței. Magdalena are nevoie de noi, pentru a reuși să facă față cu bine începutului de an școlar și să aibă toate rechizitele necesare, astfel încât să poată învăța cât mai bine. Magdalena se află la început de drum în educație și orice mic ajutor este important pentru fetiță.

Și tu o poți ajuta pe Magdalena!  Click aici dacă vrei să o sprijini.

Familia Baldovin este alcătuită din Ioana și cei cinci copii ai săi. Împreună, aceștia înfruntă greutățile vieții, după ce femeia a fost nevoită să divorțeze de un soț violent, ca să scape de sub teroare. Lucrurile au degenerat într-atât încât femeia a trebuit chiar să solicite un ordin de protecție, pentru a-l ține la distanță pe tatăl foarte agresiv și pentru a-i apăra pe copii.

După ce și-a luat inima în dinți și a părăsit locuința conjugală alături de cei cinci copii, trei băieți și două fete, Ioana s-a îndreptat către un centru maternal, unde a reușit să stea o perioadă, atât cât să își poată pună ordine în gânduri.

În prezent, cei șase membri ai familiei Baldovin locuiesc într-o casă cu două camere, pusă la dispoziție de către o familie generoasă care a înțeles situația dificilă prin care trece familia. Singurul venit al familiei Baldovin constă în alocațiile copiilor. În contul banilor de chirie, mama copiilor și-a luat angajamentul să muncească pentru proprietari.

 Familia Baldovin are nevoie de ajutorul nostru. Îi putem veni în întâmpinare cu: rechizite, haine, materiale de pictură, echipamente sportive, bani sau chiar cu un loc de muncă pentru fiul cel mare.