031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Marius are 16 ani și învață în clasa a X-a, la Seminarul Teologic Curtea de Argeș. Are rezultate promițătoare la învățătură și îi place să își ocupe timpul liber pictând. Marius este extrem de pasionat de artă. Dacă ar reuși să își urmeze visul, el ar face o meserie din artă: adolescentul visează să devină un pictor important. Din păcate, posibilitățile prezentului nu îi oferă mari speranțe. Marius nu poate să dea frâu liber imaginație atât cât și-ar dori, deoarece nu dispune mereu de ustensilele și materialele necesare picturii. Pe lângă asta, grija zilei de mâine și  nevoia de rechizite și de haine pentru școală sunt o piedică permanentă în calea artei sale.

Marius are nevoie de ajutorul nostru. Îi putem fi alături în împlinirea unui vis, astfel încât Marius să își poată explora în voie dragostea pentru formă și culoare. Orice material necesar picturii pe care i l-ai putea oferi, ar fi o binecuvântare pentru Marius.

Și tu îl poți ajuta pe Marius!  Click aici dacă vrei să îl sprijini.

Familia Baldovin este alcătuită din Ioana și cei cinci copii ai săi. Împreună, aceștia înfruntă greutățile vieții, după ce femeia a fost nevoită să divorțeze de un soț violent, ca să scape de sub teroare. Lucrurile au degenerat într-atât încât femeia a trebuit chiar să solicite un ordin de protecție, pentru a-l ține la distanță pe tatăl foarte agresiv și pentru a-i apăra pe copii.

După ce și-a luat inima în dinți și a părăsit locuința conjugală alături de cei cinci copii, trei băieți și două fete, Ioana s-a îndreptat către un centru maternal, unde a reușit să stea o perioadă, atât cât să își poată pună ordine în gânduri.

În prezent, cei șase membri ai familiei Baldovin locuiesc într-o casă cu două camere, pusă la dispoziție de către o familie generoasă care a înțeles situația dificilă prin care trece familia. Singurul venit al familiei Baldovin constă în alocațiile copiilor. În contul banilor de chirie, mama copiilor și-a luat angajamentul să muncească pentru proprietari.

Familia Baldovin are nevoie de ajutorul nostru. Îi putem veni în întâmpinare cu: rechizite, haine, materiale de pictură, echipamente sportive, bani sau chiar cu un loc de muncă pentru fiul cel mare.