031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Petruț este mezinul familiei și învață la clasa pregătitoare, în cadrul Școlii Gimnaziale Carol I. Îi place sportul și este un copil energic. Însă, ca să țină pasul cu școala, Petruț are nevoie de mai mult decât bunăvoință și energie. Îl putem ajuta cu bani și rechizite, ca să înceapă noul an școlar cu toate cele necesare.

Și tu îl poți ajuta pe Petruț. Click aici dacă vrei să îl sprijini.

Familia Ștefănoaia are trei copii, o fată și doi băieți, de 16, 12 și 7 ani. Posibilitățile financiare ale familiei sunt foarte reduse. Cei cinci membri supraviețuiesc din totalul de 1200 lei pe lună, sumă care include alocațiile copiilor și ajutorul de la stat. De parcă nu ar fi deja complicat, familia se înghesuie într-o locuință de-o cameră, racordată la electricitate, însă fără gaze naturale și canalizare.

Acești oameni au nevoie de ajutor, mai mult ca oricând! Copiii cresc, se străduiesc să facă față cerințelor de la școală, dar le este practic imposibil să țină pasul cu tot. Locuința devine din ce în ce mai neîncăpătoare pentru familie. Copiii au nevoie de rechizite și hăinuțe pentru începerea noului an școlar, dar și de șansa de a spera într-un viitor mai bun, în care să locuiască într-un spațiu mai mare, în care să nu mai poarte povara zilei de mâine pe umerii lor de copii.