031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Radu este elev în clasa a V-a la Școala Gimnazială Carol I și are rezultate satisfăcătoare la învățătură, însă posibilitățile materiale și lipsa rechizitelor necesare îl împiedică să fie performant. Radu se străduiește să țină pasul cu ceilalți elevi și să aibă note care să nu îi afecteze situația școlară. În timpul liber, lui Radu îi place să facă multă mișcare în natură și să joace fotbal.

Radu are nevoie de ajutorul nostru, pentru a putea să meargă la școală cu toate materialele, hăinuțele și rechizitele necesare unui copil de vârsta lui. Împreună putem readuce speranța și zâmbetul pe chipul lui Radu!

Și tu îl poți ajuta pe Radu. Click aici dacă vrei să îl sprijini.

Familia Ștefănoaia are trei copii, o fată și doi băieți, de 16, 12 și 7 ani. Posibilitățile financiare ale familiei sunt foarte reduse. Cei cinci membri supraviețuiesc din totalul de 1200 lei pe lună, sumă care include alocațiile copiilor și ajutorul de la stat. De parcă nu ar fi deja complicat, familia se înghesuie într-o locuință de-o cameră, racordată la electricitate, însă fără gaze naturale și canalizare.

Acești oameni au nevoie de ajutor, mai mult ca oricând! Copiii cresc, se străduiesc să facă față cerințelor de la școală, dar le este practic imposibil să țină pasul cu tot. Locuința devine din ce în ce mai neîncăpătoare pentru familie. Copiii au nevoie de rechizite și hăinuțe pentru începerea noului an școlar, dar și de șansa de a spera într-un viitor mai bun, în care să locuiască într-un spațiu mai mare, în care să nu mai poarte povara zilei de mâine pe umerii lor de copii.