031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

La 15 ani, Ana a terminat abia clasa a VIII-a. Problemele de sănătate ai împiedicat-o să meargă la școală ca alți copiii. Ana suferă de scolioză și este încadrată medical cu grad de handicap II accentuat, poartă un corset Cheneau, are nevoie de internări repetate în spital și de multiple tratamente recuperatorii. Totuși, Ana nu a renunțat la școală și se ambiționează să facă ceva în viață. Ea a absolvit clasa a VIII-a având media generală peste 9. 

În pofida suferinței fizice și emoționale, Ana este pasionată de carte, materiile sale preferate fiind biologia și chimia. Fata își dorește ca, la liceu, să urmeze specialitatea Științele Naturii. În ceea ce privește planurile sale de viitor, Ana visează să devină medic. Deoarece a aflat pe propria-i piele ce înseamnă să fie bolnavă, Ana vrea să ajute oamenii aflați în suferință.

Fiind o fată sensibilă, Ana pictează în timpul liber, însă nu își poate fructifica acestă pasiune la capacitate maximă, din cauza imposibilității de a investi în materiale destinate picturii.  Ana visează să facă rost de toate instrumentele necesare și, de ce nu, să urmeze un curs de artă, astfel încât să își poată explora hobby-ul.  

Ana are nevoie de ajutorul nostru. Va începe un an școlar nou și, alături de surorile sale, are nevoie de susținere materială, rechizite, cărți și haine noi.

Orice ajutor îi va însenina ziua și îi va oferi speranță!

Și tu o poți ajuta pe Diana. Click aici dacă vrei să o sprijini.

Familia Popovici – comuna Dingeni (Botoșani)

Familia Popovici trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții: cei opt membri, părinții și cinci copii, trăiesc într-o casă aflată în stare avansată de degradare. În casă există electricitate, dar nu și apă curentă. Când plouă afară, plouă și în casă. Din cauza greutăților, familia Popovici nu poate să plătească rate bancare, de aceea împrumutul bancar pe care au încercat să îl facă pentru a repara casa nu a fost cea mai bună alegere. În încercarea de a găsi soluții pentru a ieși din situația disperată, mama a plecat la muncă în străinătate, reușind să facă rost de banii necesari achitării unei părți din datorii. Femeia are probleme de sănătate și ar avea nevoie de o operație coloană și de recuperare. Tatăl a suferit o intervenție chirugicală pe creier și nu se află într-o stare bună, așadar nu poate să își susțină familia. 

Soții Popovici și cei cinci copii ai lor au nevoie de ajutorul comunității. Împreună îi putem ajuta să își plătească datoriile și să își repare casa, pentru a putea trăi în condiții decente. Copiii vor începe un nou an școlar și au și ei nevoie de rechizite, cărți, haine și încălțăminte. Nu putem rămâne indiferenți!