031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro
Distribuie:

Irina (17 ani, comuna Dingeni, jud. Botoșani) este elevă în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani. Fata învață bine și are numai medii mari. Este pasionată de limba engleză și își dorește să devină translator sau profesoară. Sensibilitatea Irinei a determinat-o să se implice, ca volunar, în cadrul programului „Să creștem mari”. Astfel, Irina a avut ocazia să interacționeze cu copii din centrele de zi și din orfelinate, experiență care a făcut-o să descopere importanța comunicării într-o limbă străină. Recunoscându-i meritele și pasiunea, profesorii au recomandat-o pe fată pentru rolul de translator în cadrul unui schimb de experiență, proiect european desfășurat în cadrul liceului. Irina are nevoie de ajutorul nostru. Părinții săi doresc să repare, cât mai urgent, casa în care locuiesc.

Și tu o poți ajuta pe Irina. Click aici dacă vrei să o sprijii.

Familia Popovici – comuna Dingeni (Botoșani)

Familia Popovici trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții: cei opt membri, părinții și cinci copii, trăiesc într-o casă aflată în stare avansată de degradare. În casă există electricitate, dar nu și apă curentă. Când plouă afară, plouă și în casă. Din cauza greutăților, familia Popovici nu poate să plătească rate bancare, de aceea împrumutul bancar pe care părinții au încercat să îl facă, pentru a repara casa, nu a fost cea mai bună alegere. În încercarea de a găsi soluții pentru a ieși din situația disperată, mama a plecat la muncă în străinătate, reușind să facă rost de banii necesari achitării unei părți din datorii. Femeia are probleme de sănătate și ar avea nevoie de o operație la coloană și de o perioadă de recuperare medicală. Tatăl a suferit o intervenție chirugicală pe creier și nu se află într-o stare bună, așadar nu poate să își susțină familia.

Soții Popovici și cei cinci copii ai lor au nevoie de ajutorul comunității. Împreună îi putem ajuta să își plătească datoriile și să își repare casa, pentru a putea trăi în condiții decente. Copiii vor începe un nou an școlar și au nevoie de rechizite, cărți, haine și încălțăminte.

Nu putem rămâne indiferenți!