031.425.58.84; 0758.30.30.36; CONT: RO04BRDE 450SV 050100 34500 contact@campaniadestine.ro

Despre

Distribuie:

DESTINE este o campanie a Fundației Dan Voiculescu în cadrul căreia oricine poate deveni PRIETEN al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală și pentru a primi o educație.

În România secolului XX1, 225.000 de copii merg la culcare flămânzi. 1 din 5 copii abandoneaza școala, iar 42% dintre elevii români de 15 ani sunt analfabeţi funcţional. Pentru noi cei care avem o viață normală, acestea pot părea niște statistici reci care nu ne afecteaza viața de zi cu zi. Este foarte ușor să ignorăm ceea ce nu vedem sau să judecăm alegerile de viață ale unor oameni pe care nu-i cunoaștem. Prin campania DESTINE ne dorim să schimbăm acest lucru, să trecem peste nepăsare și prejudecăți și împreună să schimbăm în bine viața unor copii.

Campania Destine este destinată familiilor demne, care încearcă din răsputeri să ofere copiilor educația de care au nevoie pentru a-și schimba viața. Familiilor care desi nu au resursele materiale necesare, își cresc copiii cu modestie în speranța că într-o zi totul va fi bine. Copiilor care deși nu au cele mai moderne haine sau cele mai noi caiete, merg zi de zi la școală și obțin rezultate excelente. Tinerilor care deși au crescut într-o casuță fără lumină, merg la facultate.
Și nu în ultimul rând NOUĂ, celor cărora ne stă în putere să schimbăm destinul acestor oameni.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României își continuă misiunea de a sprijini și investi în educația și pregătirea tinerelor generații, iar campania „DESTINE” este un demers menit să schimbe destine prin educație.

Dacă doreşti să ajuţi unul dintre copiii aflaţi în dificultate sau vrei sa ne semnalezi un caz, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 031.425.58.84 sau la adresa de e-mail: contact@campaniadestine.ro sau office@fundatiadanvoiculescu.ro.

Contul bancar, special deschis pentru această campanie este: RO04BRDE450SV05010034500 deschis la BRD. Persoanele care doresc să sprijine ajute un copil pot dona în contul de mai sus, specificând beneficiarul donației.